U bent hier

Groepstherapie

Wij bieden ook groepstherapie aan over mindfulness als handvat tegen piekeren. We merken namelijk dat dit thema vaak aan bod komt in de individuele sessies. Mindfulness is bovendien wetenschappelijk bewezen als een effectieve behandeling tegen piekeren.

Psycholoog Psychotherapeut Therapeut Groepspraktijk Leuven Kessel-Lo Heverlee Herent Wilsele Wijgmaal

Waarom groepstherapie?

We merken dat deze klachten vaak voorop staan in de individuele begeleiding. Het voordeel van groepstherapie is dat je ervaringen kan uitwisselen en van elkaar kan leren. Daarnaast zorgt het ook voor herkenning van je klachten en het besef dat je niet de enige bent.

Praktisch

Er wordt gewerkt met een groep van minimum 6 deelnemers en maximum 8 deelnemers. Het is een gesloten groep, dit betekent dat de groep telkens bestaat uit dezelfde deelnemers en dat iedereen zich engageert om elke sessie aanwezig te zijn. Zo is er meer vertrouwen tussen de deelnemers. Alles wat gezegd wordt, blijft in de groep.

Aantal sessies: 5
Duur: 2 uur
Tarief: 35 euro per sessie

Heb je interesse?

Laat ons dan iets weten via ons contactformulier en dan kijken we of er genoeg kandidaten zijn om met een groep te starten. Is er een ander thema dat je graag zou volgen? Dan mag je dat ook altijd aan ons laten weten.

Startpagina psychologen Leuven